Sex, Lyst og Seksualitet

- Find din seksuelle frihed og autenticitet

Er du klar til at udforske dine lyster og opdage en dybere, mere tilfredsstillende seksualitet?

Jeg hjælper mænd med at forstå og udleve deres seksuelle potentiale gennem målrettet terapi og personlig udvikling.

Tag kontrol over dit sexliv i dag!

Bliv Bevidst om Dine Lyster

Jeg hjælper dig med at udforske og forstå dine seksuelle ønsker og fantasier.

Du vil få en dybere indsigt i, hvad der virkelig er dig - og hvordan du kan få det i dit liv.

Overvind Skam og Usikkerhed

Jeg støtter dig i at tackle evt. præstationsangst, manglende sexlys og skamfølelse omkring din seksualitet, så du vil føle dig mere selvsikker og fri til at udtrykke dine lyster uden frygt.

Forbeder Din Seksuelle Vitalitet

Jeg guider dig i teknikker, der kan forlænge dine sex-akter og øge din seksuelle energi til glæde for både dig og din partner. Du vil opleve større nydelse og tilfredshed i dit sexliv.

Derfor

Introduktion til Sex, Lyst og Seksualitet

Hos mig får du en terapiform, der hjælper dig med at forstå og frigøre dine seksuelle lyster og fantasier. Jeg tilbyder en tryg og støttende ramme, hvor du kan udforske din seksualitet uden skam eller fordømmelse, og øge din sexlyst. 


Min tilgang er helhedsorienteret og ser på alle aspekter af dit liv, inklusive din livsstil, sundhed og eventuelle supplerende behandlinger som kost og træning.

Du vil opleve en dybere forståelse af dine inderste ønsker og lære, hvad der eventuelt holder dig tilbage fra at udleve dem. Vi arbejder med de 7 forandringsprincipper for at skabe en reel og varig transformation i dit liv. Jeg støtter dig i at overvinde skam, usikkerhed og præstationsangst, så du kan finde en mere naturlig og fri tilgang til din seksualitet.


Efter et forløb hos mig vil du få redskaberne til at opbygge mere seksuel energi, forlænge dine sex-akter og blive mere bevidst om dine egne grænser. Dette vil ikke kun forbedre dit sexliv, men også styrke din integritet, autenticitet og evne til at skabe ægte relationer i andre dele af dit liv.

Jeg tilbyder skræddersyede sessioner, der er tilpasset dine unikke behov og mål. Uanset om du ønsker at få mere ud af dit sexliv, forstå dine lyster bedre, eller overvinde seksuelle udfordringer, er jeg her for at guide dig.


Tag det første skridt mod en mere tilfredsstillende og autentisk seksualitet ved at booke en afklarende samtale hos mig i dag. Din rejse mod frihed og selvudfoldelse begynder her.

Sexterapi med dokumenterede virkemidler

Jeg benytter kun dokumenterede og effektfulde virkemidler, når vi sammen udforsker din seksualitet!

Bevidstgørelse og Mønsterafbrydelse

Jeg hjælper dig med at forstå, hvordan dine seksuelle lyster og fantasier påvirker dit liv og dine tankemønstre.

Ved at identificere og afbryde gamle handle- og tænkemåder støtter jeg dig i at slippe mønstre, der begrænser din seksualitet, hvilket skaber dybere selvindsigt og frihed.

Re-orientering og Kompetenceudvikling

Jeg guider dig i at skabe et nyt selvbillede og handle på nye måder, der støtter dine ønsker om en mere tilfredsstillende seksualitet. Samtidig udvikler vi konkrete færdigheder og teknikker gennem praktiske øvelser, så du kan opnå dine seksuelle mål.

Motivation og Energibalancering

Ændringer kan være svære, men jeg hjælper dig med at finde og fastholde motivationen til at gennemgå forandringer i dit sexliv.

Vi arbejder også med din energi i hverdagen for at opretholde gejst og balance i processen, hvilket er essentielt for at lykkes.

Integration og Inquiry

Jeg sikrer, at de nye indsigter og færdigheder integreres i dit daglige liv, så de bliver en naturlig del af din hverdag og seksuelle praksis.

Gennem dybdegående samtaler udforsker vi dine seksuelle tanker og følelser, hvilket fremmer selvindsigt og klarhed.

Øvelser, Kropsarbejde og Hjemmearbejde

Ud over samtaler tilbyder jeg dig praktiske øvelser der forstærker din udvikling og forandring. Ved at inddrage kroppen aktivt i terapien hjælper jeg dig med at frigøre og balancere seksuel energi, hvilket øger din kropsbevidsthed.

Jeg giver også opgaver og øvelser, du kan arbejde med derhjemme, så du kontinuerligt udvikler dig mellem sessionerne.

Mød psykoterapeut Søren Nilausen Hedon

Jeg har en vedvarende nysgerrighed på at forstå mig selv og os mennesker dybere. Hvad er mønstrene i mit liv- og i dit liv? Husker du at fejre det som lykkes (bemærker du det)? Lever du sådan som du reelt aller helst vil? Hvad ville du gerne være- eller have mere af? 

Jeg har 30 års ledelseserfaring, er psykoterapeutstuderende på 4 år, certificeret tantramassør, medfacilitator af mandegruppeforløb og supplerende uddannelse i parterapi. 

> Læs mere om mig 

Jeg tror på, at det aldrig er for sent at få et godt liv.

Tag kontrol over dit sexliv i dag!

Book en afklarende samtale og begynd din rejse mod en mere tilfredsstillende og autentisk seksualitet nu.