Terapi for Mænd

- find retning og styrke i dit liv

Udforsk dit fulde potentiale og opnå dybere forståelse af dig selv og dine relationer via mandeterapi. Jeg har selv gået vejen.


Book mig til en afklarende og uforpligtende samtale om et personligt behandlingsforløb.

Individuelt tilpasset terapi, der går i dybden

Oplev en terapi, der er skræddersyet til dig og din unikke livssituation, og som hjælper dig med at opnå dybdegående forandringer.

Handlingsskabende terapi med fokus på resultater

Få redskaber og støtte til at omsætte indsigt til handling, så du kan skabe varige positive ændringer i dit liv.

Erfaring og forståelse fra én mand til en anden

Støt og vejledes af en terapeut, der har gået vejen selv og forstår de unikke udfordringer, som mænd møder i dagligdagen.

Derfor

Introduktion til mandeterapi

I mandeterapi hos mig fokuserer vi på at finde retning og styrke i dit liv.


Jeg er her for at guide dig, når livet føles udfordrende og retningen er uklar. Som mand forstår jeg de særlige krav og udfordringer vi hver især kan opleve i dagens Danmark, på job og i vore relationer (eller mangel på relationer). 


Mange af mine klienter kommer til mig, fordi de oplever uro, tvivl eller frustrationer i deres liv - enten det handler om relationer, arbejde eller personlig udvikling. 

Sammen udforsker vi, hvad der holder dig tilbage, og hvordan vi kan skabe ændringer, der giver dig større tilfredshed og balance.


Jeg tilbyder en integreret tilgang til terapi, der kombinerer samtaler, praktiske øvelser og en dyb forståelse for, hvad det vil sige at være mand i dag. Lad os sammen arbejde mod at opdage din fulde styrke og potentiale.


Book din første session i dag, og lad os starte på din rejse mod et mere tilfredsstillende liv.

Mandearbejde med dokumenterede virkemidler

Jeg benytter kun dokumenterede og effektfulde virkemidler, når vi sammen finder din vej.

Bevidstgørelse om påvirkninger og forståelsen af dem

Vi arbejder med hvad du reelt ønsker og hvem du reelt er, så du finder retning og mening i dit liv. 

Gennem dybdegående samtaler og refleksioner hjælper jeg dig med at skabe klarhed om, hvordan dine tankemønstrer og overrbevisninger påvirker dig, og måske er med til at fastholde dig i mønstre som forhindrer dig i at være den udgave af dig selv du gerne vil være. 

Mønsterafbrydelse og forandringsarbejde

Vi arbejder med at bryde gamle, uhensigtsmæssige handlingsmønstre og skabe plads til nye, mere adaptive strategier. Dette kan omfatte teknikker som kognitiv adfærdsterapi, hvor vi identificerer og udfordrer negative tankemønstre og adfærd, der bidrager til stress. Ved at implementere nye handlemønstre og reaktioner kan du opnå større kontrol over din stressrespons og skabe varige forandringer i din livsstil.

Re-orientering og personlig udvikling

Gennem arbejdet med re-orientering støtter jeg dig i at opdage nye perspektiver og styrke dit selvindbillede. Vi fokuserer på at udvikle din evne til at håndtere udfordringer og modgang med større ro og beslutsomhed. Og til at du "går efter" det som DU reelt ønsker. Dette sker gennem en kombination af samtaler, hvor vi udforsker din livsretning og personlige værdier, samt konkrete øvelser, der fremmer din personlige vækst og trivsel.

Motivation og handlekraft

Vi arbejder på at styrke din motivation og handlekraft til at implementere positive ændringer i din hverdag. Jeg tilbyder støtte og værktøjer til at opretholde din motivation gennem hele terapiforløbet. Ved at identificere dine personlige drivkræfter og strategier til at overvinde modstand, hjælper jeg dig med at bevare engagementet og momentum i din personlige udvikling.

Kompetenceudvikling og praktiske værktøjer

Jeg tilbyder praktiske værktøjer og øvelser som vil styrke dig i din (kompetence)udvikling, i et forløb der er skræddersyet til dig og dine udfordringer.  Ved at integrere disse værktøjer og øvelser i din daglige rutine, styrker vi din evne til at "være mere dig" - uanset om det handler om at sætte grænser på en sund måde eller turde gå efter noget du har ønsket, eller noget helt tredje. 

Mød Psykoterapeut Søren Nilausen Hedon

Jeg har en vedvarende nysgerrighed på at forstå mig selv og os mennesker dybere. Hvad er mønstrene i mit liv- og i dit liv? Husker du at fejre det som lykkes (bemærker du det)? Lever du sådan som du reelt aller helst vil? Hvad ville du gerne være- eller have mere af? 

Jeg har 30 års ledelseserfaring, er psykoterapeutstuderende på 4 år, certificeret tantramassør, medfacilitator af mandegruppeforløb og supplerende uddannelse i parterapi.

> Læs mere om mig 

Jeg tror på, at det aldrig er for sent at få et godt liv.

Tag det første skridt mod mere frihed og styrke.

Din personlige transformation begynder her