Vredeshåndtering for Mænd

- få vist vejen fra vrede til værdighed

Er vrede blevet en udfordring i dit liv? Oplever du, at dine reaktioner skader dine nære relationer og din egen trivsel?

Jeg har selv kæmpet med vrede, og jeg tilbyder dig værktøjer og støtte til at transformere din vrede til en kilde til styrke og forståelse, så du kan handle kraftfuldt og konstruktivt.


Book en afklarende samtale i dag og tag det første skridt mod et liv hvor du er i kontrol.

 Personlig Tilgang og forløb

Alle forløb og øvelser tilpasses individuelt til hver enkelt klient. Dette sikrer, at vi sammen kan finde de dybereliggende årsager til din vrede og transformere dem til konstruktive og kraftfulde handlingsmønstre, så du bliver fri til at være dig.

 Handlingsorienteret Support

Min terapi er direkte og fokuserer på reel forandring. Jeg tilbyder praktiske værktøjer og strategier, der ikke kun hjælper dig med at forstå din vrede, men også guider dig til at tage ansvar,  og tage effektive skridt mod et sundere liv.

Erfaring og Empowerment

Med over 30 års ledelseserfaring og en solid uddannelsesbaggrund, støtter jeg dig i at blive agent i dit eget liv. Jeg hjælper dig med at styrke din selvbevidsthed og personlige vækst, så du opnår større selvstændighed og tilfredshed i hverdagen.

Derfor

Vredeshåndtering for mænd: Tag kontrol over din vrede

Vrede er en naturlig og sund følelse, men når den overtager styringen og skaber konflikter eller skader i dine relationer, er det tid til at handle.


Som mand kan det være udfordrende at finde sunde måder at udtrykke vrede på, især hvis du har lært, at det er den eneste måde at vise styrke på.

Jeg tilbyder en specialiseret tilgang til vredeshåndtering, der hjælper dig med at forstå og omdirigere din vrede på en måde, der gør dig mere konstruktiv, empatisk og handlingsorienteret.


Sammen arbejder vi på at transformere din vrede fra en reaktiv impuls til en kraft, der styrker både dig og dine relationer.

Vredebehandling med dokumenterede virkemidler

Jeg benytter kun dokumenterede og effektfulde virkemidler, når vi sammen transformerer din vrede.

Spejling af klienten

Ved at spejle dine reaktioner hjælper jeg dig med at se, hvordan din vrede påvirker andre, og hvordan du kan forandre dine reaktioner til at være mere hensigtsmæssige og konstruktive.

Fra vrede til livsenergi

Gennem bevidstgørelse og ny anvendelse af din indre kraft, arbejder vi på at omdanne din vrede til en positiv og dynamisk energi, der fremmer din personlige udvikling og giver dig glæde og resultater i dit liv.

Kropsøvelser

Ved at integrere fysiske øvelser lærer du at mærke og forstå energien i din krop, hvilket hjælper med at håndtere vredesudbrud og bringe ro i stressede situationer.

Emotional release øvelser

Disse øvelser tillader dig at udtrykke og frigive undertrykte følelser på en sikker måde, hvilket er afgørende for at bryde cyklussen af reaktiv vrede.

Grænsesætning og udtryk af behov

Jeg guider dig i at sætte sunde grænser og udtrykke dine behov på en respektfuld og assertiv måde, hvilket styrker dine relationer og mindsker konflikter.

Mød psykoterapeut Søren Nilausen Hedon

Jeg har en vedvarende nysgerrighed på at forstå mig selv og os mennesker dybere. Hvad er mønstrene i mit liv- og i dit liv? Husker du at fejre det som lykkes (bemærker du det)? Lever du sådan som du reelt aller helst vil? Hvad ville du gerne være- eller have mere af? 

Jeg har 30 års ledelseserfaring, er psykoterapeutstuderende på 4 år, certificeret tantramassør, medfacilitator af mandegruppeforløb og supplerende uddannelse i parterapi.

> Læs mere om mig 

Jeg tror på, at det aldrig er for sent at få et godt liv.

Tag det første skridt mod effektiv vredeshåndtering

Er du klar til at tage kontrol over din vrede?